Met enthousiasme, betrokkenheid en humor breng ik je in beweging en help je ontdekken dat er  talloze keuzes zijn om werkelijk te doen wat jij graag wilt.

Vaak weten we niet hoe we iets voor elkaar moeten krijgen.

Er zit iets voor waardoor het niet helemaal helder wordt

Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie die me duidelijk aangeeft welke weg ik het beste kan volgen in een coachingsessie. Door mijn sterke intuïtie krijg ik duidelijk wat er bij jou voor zit en ga ik het hier met je over hebben zodat je het los kunt laten. Vanuit vrijheid ontstaat er dan ruimte voor iets nieuws. Een nieuwe zienswijze, een nieuw inzicht, een nieuwe weg die je kunt gaan bewandelen. Hou het open. Vanuit je eigen innerlijke kracht kun je datgene neer gaan zetten wat jij wilt: dat is het uitgangspunt. Sterk staan in je schoenen. Op welk gebied dan ook. Alles is mogelijk. Als je maar vertrouwt op je intuïtie, jezelf.

Ik gebruik hierbij vraagstelling, laat je zelf de antwoorden vinden. Soms geef ik een duwtje in de goede richting als dat nodig is. Maar vooral is het voor mij belangrijk dat je je goed voelt bij hetgeen ik doe. Een coachsessie is niets zonder een goed contact onderling, vanuit respect voor de persoon die jij bent.

Heb je interesse en je wilt meer informatie over individuele coaching bel mij voor een vrijblijvend gesprek op 06 336 536 94 of ga naar het contactformulier.