Met enthousiasme, betrokkenheid en humor breng ik jullie in beweging en help jullie ontdekken dat er talloze keuzes zijn om werkelijk te doen wat jullie graag willen.

“Er zit veel meer in mijn team, maar het komt er niet uit!”

“Er is geen onderlinge afstemming tussen de teams”

“Er is geen of geen goede communicatie binnen het team”

De beste weg voor een optimale samenwerking binnen een team is teamcoaching. Teamcoaching richt zich op de ontwikkeling, beweging en een goede samenwerking van een team.

Hierbij kan aan de volgende zaken gewerkt worden:
Het uitbreiden van verschillende competenties
Het verbeteren van communicatie
Ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, teamvaardigheden en denkpatronen.
De medewerkers verantwoordelijkheid laten nemen voor de gevolgen van hun gedrag zodat zij kritischer en actiever worden in het (mee)denken en handelen.

Ik heb geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie die me duidelijk aangeeft welke weg ik het beste kan volgen tijdens de teamcoaching. Door mijn sterke intuïtie krijg ik duidelijk wat er voor zit en ga ik het hier over hebben. Vanuit vrijheid ontstaat er dan ruimte voor iets nieuws. Een nieuwe zienswijze, een nieuw inzicht, een nieuwe weg die bewandeld kan gaan worden.

Een coachingstraject zal 5 tot 8 sessies in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de vraagstelling.. Neem voor informatie en tarieven vrijblijvend contact met mij op 06 336 536 94 Ook kun je het contactformulier invullen en vrijblijvend een afspraak maken.